Boodschappen voor een week


Hoe ziet jouw basis boodschappenlijst er uit?

staat er op deze basis lijst helemaal geen frisdrank of sap. Dat heb ik eigenlijk nooit in huis, we drinken alleen koffie, thee en water. De rest van de lijst vul ik dus aan met boodschappen die ik nodig heb voor de gerechten. Meestal zijn dit producten zoals (risotto)rijst, aardappels, noodles, verse/diepvriesgroente, ingrediƫnten voor sauzen, etcetera. Dingen zoals olijfolie, kruiden en broodbeleg koop ik natuurlijk wanneer het. Ik zit heel hard te peinzen of ik nog wat vergeten ben, maar ik geloof het niet! Dit was hem wel!

Meestal deel ik de lijstjes wel in mijn 2Keep a diary, dus mocht je nieuwsgierig zijn naar meer lijstjes. Mijn basis boodschappenlijst is dan ook de meest basic lijst. Hierop staan dus geen dingen zoals 7 keer groente en vlees/vis. Enkel de dingen die ik (bijna) iedere week opnieuw koop. Groente en fruit, fruit voor een hele week, tomaten. Komkommer, winterpeen, avocado (deze prime groentes gebruik ik voor een salade of als tussendoortje). Diepvriesgroente (komt altijd van pas en blijft lang houdbaar). Pakje frambozen en blauwe bessen voor door de havermout (vriesvak). Zuivel 3 pakken 0,5 liter halfvolle melk 6 eieren, kookroom, broodafdeling, pindakaas (Djurre is een veelverbruiker) 2 of 3 broden 2 croissantjes en 4 afbakbroodjes voor op zondag. Havermout, rijstwafels/crackers als tussendoortje, kruidenierswaren, pasta, passata (gezeefde tomaten).

Zo eet ik een week lang voor 4,29 per dag - gewoon over Geld


2Eat, toen ik nog studeerde deed ik meerdere keren per week boodschappen. Meestal iedere dag of om de dag. Maar tegenwoordig vind ik het fijn om een keer per week alle boodschappen in te slaan. Dit is mijn basis boodschappenlijst. Wat er op mijn lijstje staat, verschilt natuurlijk per week. Het is afhankelijk van wat we gaan eten. Ik doe meestal op vrijdag boodschappen. Ik bedenk dan 5 tot 7 gerechten (afhankelijk of we iedere avond thuis eten/zijn) en stel aan de hand daarvan het lijstje.

10 tips voor je boodschappen


Ga jij studeren na de zomer? Het valt niet mee om uit de duizenden opleidingen de juiste keuze te maken. Lees meer Moneyfit komt naar jou toe! Moneyfit is tegenwoordig ook op events te vinden. In juni stonden we op de eo jongerendag. Voor fotos van deze lees meer Vacatures voor jongeren Op zoek naar meer inkomsten? Betaald werk helpt enorm. Maar, hoe vind je werk? Er zijn veel vacaturesites.

Is elke stage een betaalde stage? Misschien over een tijdje wel! Het dagelijks bestuur van de europese Unie is met. Prestatiedruk komt steeds vaker voor bij jongeren. Ze voelen veel druk om te presteren en ervaren hierdoor extra stress. Lees meer appelazijn Dat is snel verdiend! Heb je nog een aantal weken vrij en kan je wel wat extra geld gebruiken?

In dit artikel lees lees meer Help! Ik ga studeren, maar ik heb te weinig geld! Al die bedragen, het houdt niet op: 150,- voor boeken,.006,- collegegeld, elke dag eten kopen, maandelijks huur van lees meer hoeveel spaar jij per maand? Niets Minder dan 10 van mijn inkomsten recepten meer dan 10 van mijn inkomsten Sta jij wel eens rood op je bankrekening? Ja, altijd Soms, vaker wel dan niet Soms, vaker niet dan wel nee, nooit lees ook: Welke studie past bij mij?

Een dubbeltje op zijn kant


Jongeren sporten steeds minder. Dat bleek afgelopen week uit onderzoek. Op zoek naar inspiratie om te gaan sporten? Lees meer, goedkoop de feestdagen door? Sinterklaas is sinds afgelopen zaterdag weer in het land, en het duurt niet lang meer voor december is aangebroken:. Lees meer, overstappen van zorgverzekering?

In de laatste twee maanden van elk jaar kan je overstappen van zorgverzekering. Omdat premies per jaar worden aangepast. Lees meer, in paniek door schulden? Jongeren met schulden zien deze vaak snel oplopen. Volgens verschillende instanties komt dit door de houding van incassobureaus. Lees meer, op zoek naar een stageplaats?

18 tips om je cholesterol te verlagen - door Robert Jan

Als je online een bestelling doet, betaal je die dan weleens pas achteraf? Lees meer, bespaar op je telefoonkosten, eerder dit jaar werd makkelijk bekend dat een mobieltje op afbetaling voortaan als lening gezien wordt. Daarom hebben we voor jou. Lees meer, maak jij je zorgen over je studieschuld? Ik maak me daar niet druk. Als ik een baan heb, betaal ik het met gemak terug. Het is niet anders, maar ik probeer mijn lening wel zo laag mogelijk te houden. Ik maak me daar zorgen over, wat als ik bijvoorbeeld geen baan vind. Ik heb geen studieschuld, moeten goede we vaker gaan sporten?

2 veelgemaakte fouten - floraa

Hoe krijg je korting op een uitwerpselen dagje uit? Waar vind je de beste deals? Lees meer, valse webwinkels? Online winkelen is leuk en gemakkelijk, maar niet altijd veilig. Hoe herken je een onbetrouwbare webwinkel? Lees ook: Slim online. Lees meer, gokken en achteraf betalen, waag jij weleens een gokje?

Dan ben je vast al lang en druk bezig. Lees meer, tips voor deze zomer! De lente is grote goed aangebroken en de zomer is flink onderweg. Weet je nog niet wat je deze zomer gaat. Lees meer, tips om geld te sparen, zet jij weleens een bedrag opzij om te sparen? Of vind je dit juist moeilijk? Wij hebben wat tips! Lees meer, goedkoop dagje uit?

20 dingen die je niet moet doen voor je naar bed gaat

Moneyfit - voor en door jongeren. Hoe rood ben jij? Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen. Lees ook: Mijn vriend(in) gaat anders om met geld. Want, hoe fit kan money zijn? We helpen je graag vermageren om op een fitte manier met je geld. Hoe werkt de site moneyfit, eindexamens? Doe jij dit jaar eindexamen op de middelbare school?

Boodschappen voor een week
Rated 4/5 based on 577 reviews