Stukjes in ontlasting


Hoop dat het binnenkort toch echt verdwijnt, anders ga ik nog maar eens langs de huisarts. Sani, gast, geplaatst: 13:16. Hoi ik heb dat ook gehad. En ik dacht dat ik de enigste was op aarde pffffff wat iritant is dat die jeuk en later gaat het zeer doen. Wat blijkt nou door de bevalling zijn er wat scheurtjes ontstaan bij de anus en zitten er veel ribeltjes bij die huid wat moeilijk schoon te,maken is dus ik elke keer na dat ik me ontlasting had geloost me zelf helemaal af spoelen. Dat hielp even en later begon het weer ik heb allerlei cremmetjes gehad en alles hielp maar even. Toen heb ik me bij me anus laten opereren en dat raadt ik niemand aan vreselijk helse pijnen de eerste 5 dagen en had nog niet geholpen. Nou is het zo dat het een stuk minder is en alleen tegen die tijd dat ik ongesteld moet wordne word het erger ook erg vreemd.

weten. Gast, geplaatst: 12:33, hoi, heb precies hetzelfde. Ik had trouwens eerst nog een schimmelinfectie tussen mijn ballen. En nu heb ik last van een "geirriteerde anus alhoewel de huisarts daar niet echt duidelijk over was (zie de behandeling). Heb er 2 zalfjes voor gekregen, 1 met zinkoxide (aambeienzalf) en 1 schimmelinfectie zalf met hidrocortisoni. De zinkoxide zalf zou een soort beschermzalf moeten zijn zodat de huid kan herstellen, tenminste dat zei de huisarts. De andere zalf moet ik eens in de zoveel tijd opsmeren als ik last heb van kriebel. Heb er inmiddels een half jaar last van, en het wil niet geheel weggaan.

Heeft er iemand toevallig ervaring mee? Weet iemand misschien een oplossing? Zalfje of iets dergelijks? Of kan het wel erg zijn en is controle toch het beste? Geplaatst: 13:46, ik heb precies hetzelfde gehad als jij en dit is ook de eerste keer dat ik hoor dat iemand anders dit ook heeft. Ik heb het na een vaginale infectie lijkt net of het opgeschoven. Je word er letterlijk gestoord van van die jeuk. Ik zou als het aanhoud toch naar vrouw je hh gaan. Kan ook zijn dat het wormpjes zijn, moet je ff goed naar je ontlasting kijken. Groetjes, jasmijn, gast, geplaatst: 8:13. Naast wormpjes, zou je ook last van aambeien kunnen hebben.

Ontlasting witte stukjes


Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index overige ziekten afvalprogramma geirriteerde huid/anus, auteur, onderwerp: geirriteerde huid/anus anoniem(m gast, geplaatst: 18:56, hallo, sinds een lange tomtom tijd heb ik nog al last van jeuk rond mijn anus of op mijn kontgat. Weet niet precies waar, omdat het nog al op meerdere plekken rond de anus zit, maar gevoels matig aan de kant van de voorkant van mij lichaam. Ik heb voor de rest helemaal geen klachten qua ontlasting, alleen het irriteerd(jeuk, branderig, weet niet het goede woord daarvoor) daar enorm en moet er vaak aan krabben en zodra ik me onderbroek tussen mijn kont druk is het weer ff voorbij en soms heb. Met spiegel heb ik proberen te kijken daar en het is wel rood(als het rood is, ben beetje keuren blind)rond het gaatje op huid, zodra ik het huid er om heen aanraak voelt het geirriteerd aan. Ik ben er niet mee naar de dokter geweest, omdat ik daarvoor niet graag daar heen ga en denk/hoop dat het niet erg is/kan zijn en dat het geirriteerd huid is wat vanzelf weg gaat. Maar ik heb er al een langere tijd last van en het begint nu wel vervelend te worden.

Feces onderzoek om de oorzaak van darmklachten


Andere problemen met je ontlasting. Slijmerig Slijmerige ontlasting kan komen door een ontstoken darmwand. Dikke ontlasting zachte Stukjes Met. Hoe je darmen en brein verbonden zijn en wat dit betekent. Onverteerde stukjes in ontlasting oorzaak onverteerd eten. Wit/grijs: te weinig gal aanwezig in de ontlasting dit kan duiden op lever/galblaas- of alvleesklierziekte. Onverteerbare stukjes: niet goed kauwen, voedselallergie of slechte darmwerking.

Voordat de diagnose darmkanker kan worden vastgesteld zal er vervolgonderzoek plaatsvinden in het ziekenhuis. De huisarts zal u doorverwijzen naar een darmspecialist. Deze zal voor u een kijkonderzoek inplannen in het ziekenhuis. Het kijkonderzoek of scopie zal gedaan vetmassa worden aan de hand van een slang waar een klein cameraatje op gemonteerd. De slang zal inwendig via u anus worden ingebracht hiermee kan de arts aan de hand van het cameraatje zien of u darmkanker heeft. De scopie duurt maximaal 20 minuten en alleen op deze manier kan er uitsluitsel gegeven worden op de vraag of u darmkanker heeft of niet. Hoewel de kans navel klein is dat u darmkanker heeft raden wij u altijd aan u huisarts te raadplegen als u bloed bij u ontlasting heeft.

Wacht hier niet mee maar neem dit serieus.

Parasieten hoofdluis teek behandeling

Heeft u last van donkerrood bloed slim en is u ontlasting zwart lever dan kan dit duiden op een probleem met de dunne darm en of de maag. U ontlasting is zwart van kleur doordat de maagsappen de kleur van het bloed beïnvloeden. Daarom is het voor de arts meteen duidelijk dat als u donkerrood bloed bij de ontlasting heeft of als u ontlasting zwart is dat u een probleem heeft met de maag of de dunne darm. In zeldzame gevallen kan de oorzaak ook darmkanker zijn. Voor de meeste mensen zal dat niet het geval zijn. Om er wat statistieken bij te pakken blijkt dat van de mensen die met de klacht bloed bij de ontlasting naar de huisarts gaan en boven de 40 jaar zijn maar 3 darmkanker blijkt te hebben. Bij mensen die jongeren zijn dan 40 jaar is darmkanker nog zeldzamer en komt dit maar in enkele gevallen voor.

Onze klanten vertellen yarrah

Inwendige aambeien zitten zoals de naam al zegt aan het einde van u endeldarm. Uitwendige aambeien zitten rondom u anus. Om de pijn te verzachten en het bloeden te verminderen wordt er aangeraden om extra vezels te eten. Deze vezels zorgen ervoor dat cardio u ontlasting zacht wordt. De zachte ontlasting irriteert de aambeien minder waardoor u minder pijn heeft en de aambeien kunnen genezen. Er zijn ook aambeien zalfjes op de markt om de pijn en de jeuk te bestrijden, maar als u nog steeds harde ontlasting blijft hebben zullen deze middelen niet goed werken. Het advies is dan ook om minimaal 30 gram vezels per dag tot u te nemen om de klachten te verminderen. Heeft u geen last van helderrood bloed maar zijn het meer klonten bloed in u ontlasting dan wijst dit meestal in de richting van een ontsteking. Heeft u hier ook nog koorts bij dan is het vrijwel zeker een ontsteking van de maag of de darm.

Heeft de huisarts u onderzocht en kan hij of zij niet met zekerheid vaststellen of het bloed dat u in de ontlasting had afkomstig is van een onschuldige aandoening dan recepten zal de arts u doorverwijzen naar het ziekenhuis voor vervolgonderzoek. De meest voorkomende oorzaken voor bloed bij de ontlasting zijn: aambeien, scheurtjes, soa, maagdarminfectie, ziekte van Crohn, poliep of medicijngebruik. Als u last heeft van helderrood bloed dan is de kans groot dat u last heeft van een onschuldige aandoening. Helderrood bloed wijst namelijk op een bloeding dichtbij u anus. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door aambeien. Aambeien zijn opgezwollen zwellichamen rondom u anus die veel pijn veroorzaken en kunnen gaan bloeden bij de stoelgang. U kunt last hebben van inwendig en of uitwendige aambeien.

M: kenniscentrum voor borstvoeding

U heeft bloed bij de ontlasting dat kan best schrikken zijn. In de meeste gevallen dieet is er niks ergs aan de hand en gaat het hier om onschuldige aandoeningen. Bloed bij de ontlasting kan verschillende oorzaken hebben. Het vaststellen van de oorzaak is voor de huisarts meestal niet zo moeilijk. De huisarts zal u eerst vragen welke klachten u nog meer heeft. Daarna zal de arts u vragen welke kleur het bloed had. Is dit helderrood of had het bloed wellicht een donkere kleur? Als de huisarts antwoord heeft op deze vragen zal meestal een lichamelijk onderzoek plaatsvinden. Zo kan de arts een aantal onschuldige aandoeningen zoals aambeien of scheurtjes in de anus uitsluiten.

Stukjes in ontlasting
Rated 4/5 based on 671 reviews