Vicks spierpijn


Scharnieren smeren, maakt een van je deuren een vervelend geluid bij het openen en sluiten? Als je hier een einde aan wilt maken kun je gewoon de scharnieren insmeren met een goede hoeveelheid Vicks VapoRub en het is afgelopen. Zelfgemaakte afslankende crème, vicks VapoRub kan zelfs helpen bij het verwijderen van vet dat is opgeslagen en het behouden of verkrijgen van het figuur dat je wilt. Uiteraard is het geen wondermiddel, maar het kan de vetverbranding stimuleren in de gebieden die moeilijk te behandelen zijn met oefeningen, zoals de dijen en buik. Deze zelfgemaakte afslankende crème kan helpen bij het bestrijden van de opbouw van vetten, het elimineren van cellulite en het verstevigen van de textuur van de huid. Het wordt aanbevolen voor de reductie van vet op de wangen, het krijgen van een plattere buik en het verminderen van de omvang van je dijen.

brandwonden. Muggen afweren, de meeste soorten muggen lijken een hekel te hebben aan de sterke geur van Vicks VapoRub. Deze zalf helpt de insecten weg te houden en te voorkomen dat je geprikt wordt en behandelt ook de beten je al hebt. Breng de vicks VapoRub aan als je in gebieden met veel muggen bent of wrijf het gewoon in op de bestaande beten om de pijn en jeuk eruit te halen. Verlichten rode en geïrriteerde huid. Vicks VapoRub wordt ook gebruikt tegen rosacea of rode, vlekkerig huid. Breng een ruime hoeveelheid van deze zalf aan op het getroffen gebied voordat je naar bed gaat en doe het opnieuw als je wakker wordt. Droge lippen, vanuit esthetisch oogpunt zijn gebarsten lippen niet aantrekkelijk, maar ze kunnen ook een teken zijn dat er iets mis. Om d roge huid te exfoliëren en je lippen te hydrateren is alles wat je hoeft te doen een kleine hoeveelheid Vicks VapoRub op je lippen aan te brengen wanneer je merkt dat ze droog zijn.

Pijn aan de voeten, je voeten zijn je dagelijkse ondersteuningssysteem en door al het werk dat ze doen, kunnen ze moe en gezwollen raken. Om pijnlijke voeten te verlichten na een lange dag, is alles wat je hoeft te doen een goede hoeveelheid Vicks VapoRub op beide voeten aanbrengen voordat je naar bed gaat met behulp van waar zachte masserende bewegingen en dan een paar sokken aantrekken. De volgende dag zul je wakker worden met zachte en verfriste voeten. Het verlichten van hoofdpijn, sommige hoofdpijn kun je ervaren als gevolg van stress of spanning. Om enige verlichting voor de pijn te krijgen, breng dan een beetje vicks VapoRub aan op je voorhoofd en binnen een paar minuten zul je merken dat je je beter voelt. Bestrijdt mee-eters en puistjes. Vicks VapoRub en de ingrediënten die het bevat kunnen helpen bij de behandeling van mee-eters en puistjes. Het enige dat je hoeft te doen is het aanbrengen van een beetje van deze zalf op het getroffen gebied. Spierpijn, na een harde training voel je je waarschijnlijk spierpijn en pijn op meer dan én plek. Om de pijn te verlichten is alles wat je hoeft te doen het aanbrengen van Vicks VapoRub op het getroffen gebied met zachte masserende bewegingen.

10 geweldige manieren om Vicks VapoRub te gebruiken


Erkenningen, levering, onze betalingsmethodes, en ook via overschrijving! Vicks VapoRub is een zalf die al decennia wordt gebruikt om hoest en andere symptomen van verkoudheid te verlichten. We kunnen ons waarschijnlijk allemaal wel een tijd herinneren dat onze moeder of grootmoeder dit product hebben gebruikt toen we last hadden van een verstopte neus en andere problemen veroorzaakt door een verkoudheid. Maar wist je dat je het kunt gebruiken voor slecht meer dan verlichting bij verkoudheid? Vicks VapoRub heeft een heleboel andere nuttige toepassingen die je zouden kunnen verrassen. Wil je meer uit je potje vicks VapoRub halen? Bekijk deze 10 alternatieve toepassingen.

Spierpijn : Is het noodzakelijk voor spiergroei?


Je ziet onmiddellijk opluchting. Of u kunt deze methode in plaats daarvan gebruiken verwarm een teentje knoflook in de magnetron gedurende 10 seconden en doe dan wat Vicks VapoRub op een van de uiteinden van het teentje en plaats het in je oor. Voetschimmel je hoeft alleen twee keer per dag Vicks VapoRub toe te passen als je voetschimmel wilt genezen. Verwijder Wratten vicks twee keer per dag aanbrengen en bedek het met gaas en een sok. In een paar dagen voel je je beter. Doe dit gedurende ongeveer twee weken totdat de wrat verdwijnt. Vetverbrandende creme je kunt ook vicks VapoRub gebruiken om gelokaliseerd vet te verminderen en het gewenste figuur te krijgen.

Vingernagel of teennagel Schimmel je moet Vicks VapoRub op de besmette teennagel of vingernagel aanbrengen, twee keer per dag. Dan moet je de sokken aantrekken. Opmerking: vergeet niet om je nagels te trimmen totdat je het geïnfecteerde deel volledig hebt verwijdert. Ontlast Symptomen van verstopping en hoest je moet Vicks alleen op je keel en borst toepassen. Voorkom dat je kat krabt als je niet wilt dat je kat ergens aan gaat krabben, moet je er enkel Vicks op wrijven geschikt voor je ramen, muren en deuren.

Snelle genezing van snijwondjes en splinters je hoeft alleen Vicks VapoRub op elke behandelen splinter of snijwond toe te passen om de tijd van genezing te verhogen en infectie te voorkomen. Reuk-vrije racepaarden veel professionele racers over de hele wereld wrijven Vicks onder de neusgaten van racepaarden op de racedag. Dit voorkomt dat de paarden door de fascinerende geur van de vrouwelijke pony worden afgeleid en houden ze de focus gericht op de race. Striae als je de zichtbaarheid van deze verschrikkelijke streepjes wilt verminderen, moet je vicks VapoRub alleen op het betreffende gebied toepassen. Voorkom dat je huisdier in huis plast hoe dit werkt: als je het huisdier niet op het tapijt of in het huis wilt laten plassen, moet je een open potje vicks op die gebieden plaatsen. Eczeem-vrij pas Vicks VapoRub toe op het aangetaste gebied om de ontsteking en jeuk van eczeem te verlichten. Verlicht Oorpijn soja doe een beetje vicks VapoRub op een katoenen watje en plaats het dan in het pijnlijke oor.

14 weken zwanger, het gezichtje van

Zorg ervoor dat je dat gebied met een warme en droge handdoek bedekt wanneer je daarmee klaar bent. Ga liggen tot de pijn vermindert. Opmerking: gebruik deze eenvoudige truc 3 keer per dag. Hydrateer je huid als je een droge huid hebt, moet je vicks VapoRub ontlasting alleen op je huid wrijven en je wordt verbaasd over de resultaten. Tennis Elleboog als je van de pijn van een tennis elleboog af wilt komen, moet je vicks VapoRub toepassen en de menthol en kamfer helpen je de pijn te verlichten. En zorg ervoor dat je vicks VapoRub blijft gebruiken totdat de pijn stopt. Behandel gebarsten hielen hoe te gebruiken: je hoeft enkel Vicks VapoRub aan je voeten en hakken aan te brengen en vervolgens je sokken aantrekken. Wanneer je de volgende ochtend opstaat, moet je de voeten wassen met warm water. Exfolieer de verzachtte huid met puimsteen.

16 kg Kettlebell - hardstyle kettlebell

Het zal je acne uitdrogen en het aangetaste gebied verzachten. Jaag insecten weg het is heel simpel! Je hoeft Vicks VapoRub alleen op je nek, binnenknieën, ellebogen en achter je oren te wrijven. Of, als je tijdens een picknick vegetarisch vliegen wilt weren, open de vicks VapoRub pot. Bovendien is dit de beste milieuvriendelijke truc. Geen blauwe plekken meer wist je dat als je een snufje zout met Vicks VapoRub combineert en dit mengsel op een frisse blauwe plek toepast, het je helpt deze snel weer kwijt te raken? Velicht spierpijn ja, je kan pijnlijke spieren verlichten door je zere spieren te masseren met Vicks VapoRub.

Ga gewoon door en geniet van de rit! En vergeet niet om op het deelknop aan het einde van dit artikel te klikken. Weert muggen af als je muggen weg wilt jagen, moet je een beetje van dit product op je kleding en/of huid aanbrengen. Je zult verbaasd staan over de resultaten! Sinus hoofdpijn het is heel simpel! Je hoeft alleen Vicks VapoRub onder je neus toe te passen en diep adem te halen. De menthol van Vicks VapoRub zal je helpen om de hoofdpijn te kalmeren. Gemakkelijk van Acne afkomen je hoeft slechts een paar keer per dag Vicks VapoRub op de acne aan te brengen.

avonds

(Kijk dit niet voor het slapen gaan )

Vicks is een eeuwenoude menthol crème die bedoeld is om hoofd-, keel- en borstverstopping te verlichten maar wist je dat het nog veel meer kan doen dan alleen de borst onstoppen? Ja, dit verbazingwekkende product is al meer dan 100 jaar in gebruik en is een van de meest gebruikte producten over de toonbank. In de afgelopen tijd is er veel sprake geweest van unieke en onconventionele manieren om deze geurige zalf te gebruiken. Ja, je zult versteld staan als we je vertellen dat veel mensen over de hele wereld Vicks VapoRub gebruiken voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen en kleine kwaaltjes, zoals: hoofdpijn, verkoudheid, hoesten, verstopte neus, borst en keel benauwdheid. Maar je moet weten dat Vicks VapoRub veel meer kan doen dan dit. Ja, er zijn veel verschillende manieren om dit product te gebruiken. Zoals gezegd, kun je dit product gebruiken voor veel verschillende aandoeningen, dan gewoon een overbelaste borst. Lees het artikel huid en maak je klaar om verbaasd te zijn, want in dit artikel gaan we 21 geweldige toepassingen van Vicks laten zien die je nog niet eerder gehoord hebt.

Vicks spierpijn
Rated 4/5 based on 810 reviews